Ödemiş’te Nihat Hatipoğlu İzdihamı

31 May 2015

Ödemiş Belediyesi’nin organize ettiği Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu  ile Dosta Doğru programında izdiham yaşandı.

Ödemiş Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında ünlü İlahiyatçı ve akademisyen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu Ödemişli sevenleriyle buluşturdu. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Belediye Meclis Üyeleri ve yaklaşık 2000 kişinin katıldığı söyleşide Hatipoğlu dini bilgiler verdi.

Sohbet şeklinde geçen söyleşide, üç aylar hakkında bilgiler veren Hatipoğlu, yanlış bilinen konulara değinerek konuklarını aydınlattı. Kendine has üslubuyla bilgiler veren Hatipoğlu’nu dinleyen Ödemişliler zaman zaman gözyaşlarına boğuldu. Yaklaşık bir saat süren program sonunda Ödemiş’e tekrar gelmek istediğini belirten Nihat Hatipoğlu, Ödemiş Belediyesi’ne teşekkür etti.

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yaptığı konuşmada Nihat Hatipoğlu gibi önemli bir ilahiyatçıyı ilçede ağırlamaktan ve Ödemişlilerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek;“Sizlerde bu sevgi ve coşku olduğu sürece Ödemiş Belediyesi her kesime hitap edecek etkinlikler yapmaya devam edecek” dedi.

Program sonunda sevenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Nihat Hatipoğlu, salondan güçlükle çıktı.