Demirdere Mahallesinde 3. Erik ve Kiraz Şenliği Coşkusu

31 May 2015

Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla Demirdere Muhtarlığı tarafından organize edilen 3. Demirdere Erik ve Kiraz Şenliği coşkulu bir şekilde kutlandı.

Demirdere Mahallesi Festival alanında yapılan etkinliğe Belediye Meclis Üyelerinden, Selahattin Kundak, Hayrettin Özbudak, Şakir Gelen, Zekeriya Karabıyık, Nazan Dönmez, Sezer Türkmenoğlu, Ali Eker,  Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İbrahim Altıntaş ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Muhtar Muammer Kırıcı,  bölgenin en önemli ürünlerinden olan erik ve kiraz’ın ihraç edilmesi gerektiğini vurguladı. Kırıcı; “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz şenliğimizin amacı erik ve kirazımızın tanıtımının en iyi şekilde yapılması ve üretimin teşvik edilmesidir. Belediyemiz yanımızda, bizlere her türlü desteği sağlıyor. Devletimizin de katkılarıyla Pazar oluşturmayı sağlayacağız. Organizasyonumuza katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Büyük bir kalabalığın yeraldığı şenlikte vatandaşlar, Popstar Alaturka’dan Belgin, Türk Halk Müziği Sanatçısı Elif Avcı, O Ses Türkiye Yarışması katılımcılarından Esra Akman ve İzmir’in Ferdi Tayfur’u Ahmet Durmuş seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türkülerde eğlenirken,  Komedi Dans Üçlüsü gösterisinde bol bol kahkaha attılar.