1. Tavla Turnuvası Yapıldı

05 Eyl 2015

Ödemiş Belediyesi, ilçenin kurtuluşunun 93. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Tavla Turnuvası düzenledi.

Engelsiz Kahve'de yapılan turnuvaya 16 kişi katıldı. Her yaş grubundan yarışmacının katıldığı turnuvaya genel anlamda erkekler ilgi gösterirken bir kadın ve bir engelli vatandaşımızda yer aldı. Yarışmacılar turnuvada kıyasıya mücadele ederken, Engelsiz Kahve'nin tanınan isimlerinden ve tavla konusunda oldukça yetenekli olan Seyfettin Yurtsever çeyrek finalde elendi.

Hüsnü Gezertekin, Uğur Bayrakçı, Faruk Taşkoyan ve İrfan Yılmazer'in jüri olarak  görev aldığı turnuvada birinci Yasin Turan, ikinci Erdoğan Alkan ve üçüncü Ege Uysal  oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Belediye Meclis üyesi İpek Yılmaz veYasemin Bezmez verdi.

Turnuvada birinciye 3'lü tavla takımı, ikinciye 2'li tavla takımı, üçüncüye tekli tavla takımı ve plaket verildi.

Resim Galerisi