Pazartesi, 20 Haziran 2016
Pazartesi, 20 Haziran 2016 18:30

Zayıflamanın En Eğlenceli Hali - Pilates

Ödemiş Belediyesi spor yaparak sağlıklı yaşamak isteyenlere ücretsiz pilates, aerobik, step kursu düzenliyor. 125. Yıl Kültürpark içindeki açık alanda yapılacak kurslar haftada üç gün ve bayanlara özel yapılacak.

Ödemiş Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce organize edilen kurs 20 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Eğitmen Eylem Sarıyer Çavuş yönetiminde verilecek olan kurslar, yaz sonuna kadar devam edecek. Kursa yaş  sınırı aranmaksızın her kadın katılabilecek.

Özellikle yaz ayalarında sabah ve akşam saatlerinde birçok insan yürüyüş ya da spor yapmak için 125. Yıl Kültürpark’ı tercih ediyor. Halka açık ortak bir alanda pilates, aerobik ve step ile kadınların spor alternatiflerine katkı sağlayacak kurs için kayıt ya da ücret ödemeniz gerekmiyor.

Kategori Etkinlikler