Pazar, 17 Aralık 2017
Pazar, 17 Aralık 2017 10:00

Ödemiş Konaklı Deve Güreşleri

Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Konaklı Deve Güreşleri Pazar günü yapıldı. Şenlik şeklinde geçen etkinlikte, Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 130 deve getirildi.

Geleneksel ata sporlarının sürdürülmesine önem veren Ödemiş Belediyesi, belirli periyotlarla düzenlediği yarışmalar kapsamında bu hafta  Konaklı Mahallesi’nde Deve Güreşleri düzenlendi. Konaklı Arenası’nda yapılan etkinliğe Belediye Başkan Vekili İsmail Dadal, meclis üyeleri, daire müdürleri ile şehir dışından çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkan Vekili İsmail Dadal yaptığı konuşmada; “Bu organizasyon, bizim geçmişimizi gelecek nesillere taşımada büyük önem  taşıyor. 7’den 77’ye her yaştan izlemeye gelenleri  görüyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Kategori Etkinlikler