Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitim Semineri Başladı

06 Nis 2017

Ödemiş Belediyesi ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitim Semineri başladı. Seminere 30  kişi katıldı.

Ödemiş Belediyesi, yaşadığımız yerde sokak hayvanlarına yardımcı olmak ve onların haklarını korumak isteyen hayvan severlere yönelik düzenlediği eğitim semineri Belediye Nikah Salonunda başladı. Seminere; Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, komşu ilçe belediyelerin veteriner hekimleri ve hayvan severler katıldı.  Katılımcılara ilk olarak Ödemiş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Aylin Aktaş tarafından bilgiler verildi. Daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar İzmir Şube Müdürlüğü’nden Çevre Mühendisleri Şirvan Yurdadön ve Alp Kocabaş, katılımcılara sokak hayvanları, hayvan bakımı, hayvan hastalıkları ve beslenme ile ilgili eğitim verildi. 2 gün sürecek eğitimler sonunda katılımcılar sınava tabi tutularak, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi belgelerini alacaklar.