Başkan Mahmut Badem Mezun Olduğu Okulda İftar Yaptı

16 Haz 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, mezun olduğu İnönü ilkokulu’nda iftarını açtı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem mezun olduğu İnönü İlkokulu Aile Birliği’nin düzenlediği iftara katıldı.  Okul bahçesinde düzenlenen iftarda aile birliği üyeleri ve öğretmeler yer aldı.  İftar sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Doğup büyüdüğüm mahallede, eğitim gördüğüm ilkokulda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Çocuklarımızın eğitimi bizler için çok önemli. İlçemizdeki diğer eğitim kurumlarına olduğu gibi mezun olduğum okula da belediye olarak imkanlarımız çerçevesinde destek olmaya çalışıyoruz” dedi.  Başkan daha sonra emekli olan İnönü İlkokulu öğretmenlerinden Nilgün Üstün’e, okul tarafından hazırlanan plaketi takdim etti.