Ödemiş Belediyesi Uçkun Mücadele Çalışmalarına Başladı

18 Haz 2017

Ödemiş Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte uçkunla mücadele çalışmalarına başladı. Merkez ve merkeze uzak tüm mahallelerde 3 ekiple hizmet ediliyor.

Sıcak yaz günlerinde vatandaşların mağdur olmaması için sinek-sivrisinek gibi haşerelerin çoğalmaması için Ödemiş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nce ilaçlama yapılmaya başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin görev alanında yer alan haşerelerle mücadele çalışmalarına Ödemiş Belediyesi 3 ekiple destek oluyor. İlçe sınırları içinde her gün 3 ekip ilaçlama yapıyor. Çalışmalar ipekböcekçiliği yetiştiricilerini olumsuz etkilememesi için 16 Haziran Cuma akşamı başladı. Ekipler her gün hazırlanan program dahilinde yaz boyunca ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirecekler.

Ödemiş ve kent dışından dinlenmek veya piknik yapmak üzere hafta sonları  tercih edilen, en çok ziyaretçinin geldiği Birgi-Bozdağ- Gölcük mahallelerin de ise her hafta ilaçlama yapılacak.