Başkan Mahmut Badem, DSİ Bölge Müdürünü Ziyaret Etti

03 Tem 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’ne atanan Ali Fuat Eker’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

İzmir, Manisa ve Uşak illerine hizmet veren Devlet Su İşleri 2. Bölge Müdürlüğü'nde geçtiğimiz günlerde yönetim değişikliği yaşandı.  Bölge Müdürü Hayati Çelenk, Bursa'daki DSİ 1. Bölge Müdürlüğü'ne atanırken, DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’ne ise Ali Fuat Eker getirildi. Yeni Bölge Müdürü Ali Fuat Eker’i makamında ziyaret eden Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Bölge Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. DSİ’nin bölgemizdeki yatırımları konusunda çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ziyaretimizde bölgemizdeki baraj ve göletler hakkında bilgiler aldık” dedi.