Zumbaya Yoğun İlgi

04 Tem 2017

Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen zumba fitness kursuna Ödemişli kadınlar akın etti.

Ödemiş Belediyesi eğlenerek spor yapmak ve kilo vermek isteyenlere yönelik zumba, fitness, aerobik, step kursu düzenliyor. Kadınların hem eğlenceli vakit geçirmesi hem de spor yapmalarını sağlamak amacıyla  düzenlenen kurs Kültür Merkezi bahçesinde başladı. Yoğun ilginin yaşandığı ilk akşamda katılımcılar eğitmen Eylem Sarıyer Çavuş yönetiminde dans ederek, spor yaptı. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe olmak üzere haftanın 4 günü düzenlenecek olan kurs saat 20:00-21:00 arasında gerçekleşiyor. Yaz boyunca devam edecek kurs ücretsiz olup, vatandaşlar uygun oldukları akşamlarda çalışmalara katılabilecek.