Yürüyüş Yolu Kauçukla Kaplanıyor

05 Tem 2017

Ödemiş Belediyesi Kültürpark içinde bulunan yürüyüş yolunu dökme kauçukla kaplıyor.

Kent merkezinde vatandaşların hem dinlenmek, hem de spor yapmak için tercih ettiği mekanlar arasında olan 125. Yıl Kültürpark, yaz ve kış aylarında yoğun ilgi görüyor. Özellik yaz aylarında akşam ve sabah saatlerinde Kültürparkı yürüyüş için tercih edenler, yürüme yolundaki kırmızı kireç tozunun ayakkabılarına ve giyisilerine verdiği zarardan dolayı sıkıntı yaşıyor. Ödemiş Belediyesi vatandaşların bu sıkıntılarını dikkate alarak, yürüyüş yolunda dökme kauçukla kaplama yapıyor. Yaklaşık 900 metrelik yürüyüş yolu önce betan kaplanıyor. Betonlama çalışmasının tamamlanmasının ardından kauçuk kaplama yapılarak vatandaşların kullanımına sunulacak. Böylece yürüyüş yapan vatandaşlar daha yumuşak ve temiz bir zeminde spor yapacaklar.