Beykent Üniversitesi Öğrencileri Bademli’de Çalışmalara Başladı

11 Tem 2017

Ödemiş Belediyesi, Beykent Üniversitesi işbirliği ile Bademli Mahallesindeki geleneksel Türk konutlarında röleve çalışmalarına başladı. Çalışmalar hafta sonuna kadar devam edecek.

Beykent Üniversitesi Mühendislik- Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümü 23 öğrenci Bademli’de çalışma yapmak üzere Ödemiş’e geldi. Yrd. Doç.Dr. Bilge Gönül, Yrd. Doç.Dr. Emine Beria Bayizitlioğlu Rodwell ve Araştırma Görevlileri Simge Gülbahar, Yağmur Şimşek’in bulunduğu grup, hafta sonuna kadar Bademli’deki 6 konutta röleve çalışması yapacak. Gündüz saatlerinde Bademli’de çalışan öğrenciler akşamları ise çalışmaları değerlendirme toplantıları düzenliyor. Ödemiş’teki alan çalışmaları tamamlandıktan sonra röleve projeleri hazırlanarak Ödemiş Belediyesi’ne teslim edilecek.