Vali Erol Ayyıldız, Ödemişli Muhtarların Sorununa Çözüm İçin Ödemiş’te Toplantı Düzenledi

11 Tem 2017

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ödemiş Beydağ Sulama arazisi toplulaştırma projesiyle ilgili Ödemişli muhtarlarla toplantı yaptı.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, geçtiğimiz hafta Valilik makamında Ödemiş muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda muhtarlar, Beydağ Barajı Sulama Arazisi Toplulaştırma Projesinde karşılaşılan sorunları aktardı. Konuyla ilgili yaşanan sıkıntıların kısa sürede çözümlenmesi amacıyla DSİ yetkililerinin de katılımıyla, 11 Temmuz Salı günü Ödemiş’te toplantı düzenlendi. Beydağ Sulama şantiyesinde yapılan toplantıya;  Vali Erol Ayyıldız, DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, proje ile ilgili yetkililer ve muhtarlar katıldı. Küçük Menderes Beydağ Projesi, Ödemiş Beydağ Sulaması ve Arazi Toplulaştırma ve Tarla içi Geliştirme Hizmetleri Projesi hakkında bilgilerin verildiği toplantıda, muhtarların karşılaştıkları sorunlar görüşüldü. Sorunların çözümlenmesi amacıyla görüşmeler yapıldı.