Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan Teşekkür

12 Tem 2017

Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Sılay ve şoför esnafı Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Sılay ve şoför esnafı Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Ödemiş’teki şoför esnafı adına teşekkür eden Tahir Sılay; “ Başkanımız her zaman bizlerin yanında oldu. Taleplerimizi ve karşılaştığımız sıkıntıları dile getiriyoruz ve destek istiyoruz.  Başkanımızın bugüne kadar bizlere göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Mahmut Badem ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade ederek; “Her zaman halkımızın yanında olmaya onların sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Esnafımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Şoför esnafımızın da en iyi şartlarda Ödemişlilere hizmet vermesi için çalışma koşullarını iyileştirmeye çalışıyoruz” dedi.