AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş'te

23 Ağu 2017

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, yerelde vatandaşları dinlemek ve proje ve yatırımlar hakkında bilgiler vermek üzere Ödemiş'te ziyarette bulundu. İlk gün sivil toplu kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla biraraya geldi.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, yerelde vatandaşları dinlemek ve proje ve yatırımlar hakkında bilgiler vermek üzere iki gün Ödemiş'te düzenlenen programlara katıldı. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir ve meclis üyelerinin eşlik ettiği programların ilki Ticaret Odası'nda gerçekleşti. Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Madeni İşler Odası Başkanı Erol Nokta, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Sılay, oda üyeleri, iş adamları katıldı. AK Parti iktidarı döneminde ülkemizde eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye kadar gerçekleşen gelişmeler hakkında bilgiler veren Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ödemiş ve çevresindeki projeleri anlattı.  Daha sonra katılımcıları dinlendi.

Muhtarlarla Toplantı

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, akşam saatlerinde muhtarlarla düzenlenen toplantıya katıldı. Muhtarlara çalışmalar hakkında bilgiler veren Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Küçükmenderes teki belediye başkanlarımızla sık sık biraray geliyoruz. Eksikliklerimizi konuşarak, gidermeye çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Mahmut Badem, Ödemiş'in gelişimi konusunda ve vatandaşlarımızın  ihtiyaçlarının giderilmesi konusundaki projelere destek almak için Ankara'ya geliyor. Birlikte Bakanlıklarda görüşmeler yapıyor ve desteklerin sağlanması yönünde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gölcük göl kenarı için bir milyon ödenek sağladık. Projeye uygulanıyor ve turizm açısından bölgenin çehresini değiştirecek.Torbalı-Kiraz bölünmüş yol çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çalışmalar 4 ayrı bölgede titizlikle sürdürülüyor. Söz verdiğimiz gibi Hamamköy-Nazilli arasındaki yol projemiz 2018 yatırım programına alındı projesi çizilecek ve 2019 da uygulanmaya başlanacak. 250 yatak kapasiteli devlet hastanemizin Eylül sonunda hizmete alınmasını planlıyoruz. Hastanedeki personel sorunumuzu da en kısa sürede çözeceğiz" dedi.

Başkan Mahmut Badem; Vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını en iyi şekilde aktaran siz muhtarlarımızla her fırsatta birlikte olmaya gayret gösteriyoruz. Milletvekillerimizin desteği ile bakanlıklardan projelerimize destek alıyoruz. Hükümetimiz tarafından kentimizde yapılan projeler hızla ilerliyor" dedi.

Konuşmaların ardından muhtarların talep ve sorunları dinlendi.