Başkan Mahmut Badem, Hastane Taksi Durağı Esnafıyla Buluştu

25 Ağu 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem Hastane Taksi Durağı’nda çalışan taksici esnafla biraraya geldi. Önümüzdeki günlerde açılacak yeni hastanedeki düzenlemeler hakkında görüşmeler yapıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Hastane Başhekimi  Ömer Koçak, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Sılay ve Hastane Taksi Durağı’nda çalışan taksici esnafın katılımıyla toplantı düzendi. Toplantıda önümüzdeki günlerde açılacak olan yeni hastanedeki düzenlenmeler görüşüldü.  Taksici esnafın taleplerini dinleyen Başkan Mahmut Badem; “Taksi, hastanenin bir parçası. Yeni hastanemiz bölge hastanesi olacak. Çok sayıda çalışan ve hasta kabulünü göz önünde bulundurduğumuzda araç trafiği de yoğun olacak. Hastane Taksi’de çalışanlarımızın da yeni hastanede en uygun yeri almasını sağlayacağız. Bu konuda başhekimimizin fikride önemli. Önümüzdeki günlerde hastane çevresinde yerin incelme yaparak, birlikte en doğru kararı vereceğiz” dedi. Sohbet şeklinde geçen toplantıda Ödemiş’te yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.