Ödemiş Belediyesi’nde Bayramlaşma

02 Eyl 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Kurban Bayramının ikinci günü Belediye hizmet binasında düzenlenen bayramlaşmada vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Hizmet Binasının girişinde düzenlenen törene; meclis üyeleri, siyasi patilerin temsilcileri, belediye çalışanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Bedia Akartürk katıldı. Sohbet ortamında geçen bayramlaşma yaklaşık iki saat sürdü. Başkan Mahmut Badem; “Bayramlar toplum olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği günlerimizdir. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da belediyemizde vatandaşlarımızla, siyasilerimizle, muhtarlarımız hep birlikteyiz. Tüm İslam aleminin bayramı kutlu olsun” dedi.