Selçuklu’dan Osmanlı’ya Çini Sergisi Açıldı

06 Eyl 2017

Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Ebru Camkıran tarafından Selçuklu’dan Osmanlı’ya Çini Sergisi açıldı. Sergi 12 Eylül tarihine kadar açık kalacak.

Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi’nde açılan sergiye Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Sergide Ebru Camkıran’ın  atölyesindeki 9 öğrencisiyle birlikte hazırladığı  150 eser sergileniyor. Başkan Mahmut Badem sergi açılışında yaptığı konuşmada; “Kurtuluş etkinliklerimizi hazırlarken tiyatrodan konsere, sergiden yarışmalara kadar kapsamlı bir şekilde hazırlamaya çalıştık. Çini sergisi de bunlardan biriydi. Ebru hanım ve öğrencilerin eserleri çok güzel görülmeye değer. Ödemişlilerin de sergiye ilgi gösterdiklerini görüyoruz. Belediyemiz bünyesinde bulunan kurslarımıza önümüzdeki dönem çini kursunu da eklenebilir” dedi.