Ödemişliler Murat Dalkılıç Şarkılarıyla Coştu

07 Eyl 2017

Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Murat Dalkılıç konseri düzenlendi. Saracoğlu Stadyumunda düzenlenen konsere on binlerce vatandaş katıldı.

Pop Müziğin sevilen sanatçılarından Murat Dalkılıç, Ödemiş'in kurtuluş etkinlikleri kapsamında 6 Eylül Çarşamba akşamı Saracoğlu Stadyumunda hayranlarıyla buluştu. Konser boyunca sanatçının seslendirdiği şarkılara eşlik eden izleyiciler, dans edip, eğlendi. Konserde Belediye Başkanı A.Mahmut Badem'in 5 yaşındaki torunu Nil, sahne önünde yaptığı danslarla Murat Dalkılınç'ın dikkatini çekti. Murat Dalkılıç tarafından sahneye davet edilen Nil, sahnede dansçılara eşlik etti. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yaptığı konuşmada; "İlçemizin kurtuluşunun 95. yılı hepimize kutlu olsun. Bu yıl bu coşkuyu bizimle paylaşan İzmirli sanatçımız Murat Dalkılıç'a teşekkür ederiz" dedi. Başkan Murat Dalkılıç'a isminin baş harflerinin işlendiği ipek mendil, Ödemişin sembolü olan efe heykeli ve Ödemişspor forması hediye etti.