Genç Yetenekler Sahnede

10 Eyl 2017

Ödemiş Belediyesi kurtuluş etkinlikleri kapsamında Ödemişli genç yetenekler sahne aldı. 125. yıl Kültürpark’ta düzenlenen dinleti 9 Eylül Cumartesi akşamı yapıldı.

Kurtuluşun 95. yılında düzenlenen etkinliklerde Ödemişli genç yeteneklere de yer verildi. Kültürpark’ta düzenlenen dinletide ilk olarak ilçede görev yapan müzik öğretmelerinden Cem Aslan, Ümit Eskici ve Murat Dilber sahne aldı. Grup birbirinden güzel türküler  seslendirdi. Daha sonra Armonik Band grubu sahne aldı. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan Armonik Band Grubunda; Arda Akbaş, Duygu Güngör, Ediz Sarıdoğan, Metehan Köklü, Şerife Oymak ve Yağmur Sıla Gümüş yer alıyor. Yaklaşık 40 dakika sahnede kalan grup, pop ve rock müziğinin sevilen şarkılarını seslendirdi. Armonik Band Grubu 11 Eylül Pazartesi saat 21:30’da Kültürparkta ikinci kez sahne alacak.