Mahmut Atilla Kaya Ödemiş’te

11 Kas 2017

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Ödemiş’te çalışmaları değerlendirdi. Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret eden milletvekili Mahmut Atilla Kaya, meclis üyeleri ve parti yöneticileriyle buluştu.

Küçükmenderes Havzası’ndaki çalışmaları yerinde incelemek üzere bölge ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Ödemiş’te geldi. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in makamında gerçekleşen ziyarette, meclis üyeleri, parti yöneticileri yer aldı. Ödemiş’teki yatırımlar hakkında bilgiler veren  Atilla Kaya; Belediye Başkanımız Mahmut Badem’in özverili çalışmaları ve girişimleriyle Ödemiş’teki bir çok devlet yatırımını hayata geçiriyoruz. OSB’nin alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Çağrı Merkezi açıldı yaklaşık 250 gencimiz isdihdam edildi. Ödemişliler doğalgaz kullanmaya başladı. Gençlik Merkezi’nin yapımı hızla devam ediyor. Torbalı- Ödemiş- Kiraz bölünmüş yol çalışmalarımızda aralarda eksik kalan bazı bölümlerin tamamlanması ve Kaymakçı Beydağ arası yolun yapımı için Başkanımız Mahmut Badem’in talebini ilettik. 35 km’lik ilave yol yapılacak” dedi. Belediye Başkanı Mahmut Badem, belediye çalışmalarına ve projelerinde verdiği destekten dolayı Mahmut Atilla Kaya’ya teşekkür etti.