Alaşarlı Mahallesi Girişinde Düzenleme Yapıldı

08 Ara 2017

Ödemiş Belediyesi Alaşarlı Mahallesi girişinde trafik akışının daha kolay olması için düzenleme yaptı. Muhtar Saffet Çetin; “Dün talep ettik, bugün yapıldı. Belediye Başkanımız Mahmut Badem ve ekibine ilgisinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Ödemiş - Beydağ yolu üzerinde bulunan Alaşarlı Mahallesi’nin girişinde yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle, Ödemiş Belediyesi ekipleri tarafından düzenleme yapıldı. Trafik akışının daha kolay yapılması için dubalarla üçgen refüj şeklinde düzenleme yapıldı.

Alaşarlı Mahalle Muhtarı Saffet Çetin; “Mahallemizde yapılmasını istediğimiz işleri ya da vatandaşların taleplerini Başkanımıza iletmeye özen gösteriyoruz. Mahalle girişinde yaşanan trafik yoğunluğunu ve kaza riskini azaltmak için dün  kendisini ziyaret ederek düzenleme talebinde bulunduk, bugün de ekipler geldi çalışmaları tamamladı. Her konuda bizlere yardımcı olan Başkanımız Mahmut Badem ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.