Belediye Çalışanlarına Motivasyon Yemeği

22 Ara 2017

Ödemiş Belediyesi, birlik beraberliğin sağlanması ve çalışanların motivasyonu arttırmak amacıyla yemek organize etti. Emekli olan personeller unutulmadı.

Ödemiş Belediyesi tarafından personele yönelik düzenlenen yemek organizasyonunun ilki taşeron çalışanları ve ailelerine yönelik yapıldı. Belediye düğün salonunda yapılan organizasyona Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, başkan yardımcısı, daire müdürleri ve belediyede taşeron olarak çalışanlar ve aileleri katıldı. Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada, Ödemiş'in gelişimi ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda büyük bir özveriyle çalışan tüm personele teşekkür etti. Çalışmalar hakkında genel bilgiler verdi. Daha sonra emekli olan personele teşekkür belgesi ve hediye verildi. Katılımcılar gece boyunca müzik eşliğinde dans edip eğlendi.

26 Aralık Salı akşamı memur, sözleşmeli, kadrolu işçi ve İşkur kapsamında çalışanlar ve ailelerinin katılımıyla ikinci bir organizasyon yapılacak.