Belediye Çalışanlarına Motivasyon Yemeği

27 Ara 2017

Ödemiş Belediyesi, birlik beraberliğin sağlanması ve çalışanların motivasyonu arttırmak amacıyla düzenlenen yemek organizasyonun ikincisi yapıldı. Yemeğe Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ katıldı.

Ödemiş Belediyesi çalışanların motivasyonunu arttırmak ve yeni yılı kutlamak amacıyla yemek organizasyonu yaptı. Geçen hafta taşeron çalışanları ve ailelerine yönelik düzenlenen yemek organizasyonunun ikincisi memur, sözleşmeli, kadrolu işçi ve işkur çalışanları ile ailelerine düzenlendi. Ödemiş Belediyesi Düğün Salonunda yapılan organizasyona, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Avukat Hamza Dağ, Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, meclis üyeleri de yer aldı.

Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada çalışanların yeni yılını kutlayarak; “Birlikte olma yemeklerimiz, hepimize moral oluyor. Bu organizasyonlar, hem dayanışmamızı arttırıyor, hem de stres atmaya fırsat oluyor. Ödemiş’e hizmet etmek için her kademede çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Emeğinize saygı duyuyor ve karşılığını vermeye özen gösteriyoruz. Taşeron çalışanlarımızın kadroya alınması  konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Kadrolu işçilerimize bugün ikramiyeleri yatırıldı. Memurlarımızın denge sözleşmesi imzalandı. Biz Ödemiş Belediyesi olarak, Ödemiş’ en iyi şekilde hizmete etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Avukat Hamza Dağ yaptığı konuşmada; “Ödemiş’te 3,5 yılda yapılanlar ortada. Merkezi hükümetin desteği ile yapılan çalışmalarının sonuçlanması belediye başkanının çalışkanlığı ile alakalıdır. Bu konuda Mahmut Badem Başkanımız, kentiyle ilgili her sorunu kendisi Ankara’ya gelerek, takip etmiş, sonuçlanması için gayret göstermiştir. Bizler de yapılan her güzel çalışamaya destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, 3,5 yıldır emekli olan personele teşekkür belgesi ve hediye verildi.