Başkan Mahmut Badem, Ayakkabıcılar Sitesi Esnafının Taleplerini Değerlendirdi

27 Ara 2017

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, ayakkabıcılar sitesindeki esnafı ziyaret ederek, talepleri değerlendirdi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem, ilçede çok eski yıllardan günümüze kadar gelen ve önemli bir yere sahip ayakkabı imalatı yapan esnafla biraraya geldi. İş yeri sahipleri ve çalışanlarla sohbet eden Başkan Mahmut Badem, talepleri dinledi. Başkan Mahmut Badem; “Kentimizin her köşesinde yaşayan insanımıza ulaşmaya, onları dinlemeye ve taleplerini almaya özen gösteriyoruz. Bu çerçevede farklı sektörlerde çalışan esnafımızla da biraraya geliyoruz. Taleplerini değerlendirip, çalışmalarına destek olmak için çalışıyoruz” dedi.

Belediye daire müdürlerinin de yer aldığı ziyarette Ayakkabıcılar Sitesi’nde yapılacak düzenlemeler yerinde incelendi.