Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in Yeniyıl Kutlama Mesajı

31 Ara 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yayınladığı bir mesajla yeni yılı kutladı. Başkan Mahmut Badem; “2018 yılının; Ödemiş’imize, hemşehrilerimize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini dilerim. Yeni yılın tüm olumsuzlukları geride bırakarak yeni güzel başlangıçların olmasını temenni ediyorum. Yeni yılda da ilçemizi her yönden daha ileriye götürmenim heyecanı ve gayreti içinde  olacağız. Gücümüze inanarak yılmadan yorulmadan ilerleyeceğiz. 2018 yılında ilçemize hizmet ve yatırımlarımıza devam ederken, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızdan aldığımız güç, meclis üyelerimizin desteği ile  tüm personelimizle Ödemiş’i daha güzel ve daha modern hale getirmek için çalışacağız. 2018 yılının başta ülkemizde ve tüm dünyada barışın egemen olduğu, tüm insanlık için mutluluk ve huzur ortamının yaşandığı bir yıl olmasını diliyor, herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.