Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin’i Rahmetle Anıyoruz

05 Oca 2018

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, geçen yıl  İzmir Bayraklı’da yaşanan terör olayının yıl dönümünde terörü lanetleyerek  mesaj yayınladı.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 5 Ocak Cuma günü İzmir’de düzenlenen bazı programlara katılmak üzere kente geldi. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, bakanları havaalanında karşılayarak,  programlarına katıldı. Mahmut Badem yayınladığı mesajda; “ Geçen yıl hain teröristlerin üzerine korkusuzca atlayan kahraman Şehit Polis Fethi Sekin’i rahmet ve minnetle anıyoruz. Milletçe birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan terör olaylarının bir daha yaşanmamasını dilerim” dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem, daha sonra  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleşen Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısına katıldı.