Öğrencilere Ücretsiz Sinema Günleri Başladı

08 Oca 2018

Ödemiş Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz sinema günleri başladı. İlk seyirciler 3 Eylül Yatılı Bölge Okulu öğrencileri oldu.

Ödemiş Belediyesi sosyal projeler kapsamında ilk ve orta öğretim öğrencilerine yönelik düzenlediği sinema günleri başladı. Saray Sinemada gösterilen ilk film Ertuğrul 1890 oldu. 3 Eylül Yatılı Bölge Okulu 5 ve 6. Sınıf öğrencilerinin yer aldığı 200 öğrenci filmi izledi. Sinemaya ilk kez gelen öğrenciler, mutluluklarını arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle paylaştı. Okul yetkilileri verilen hizmetten dolayı Ödemiş Belediyesine teşekkür etti. Belediye tarafından düzenlenen Haydi Çocuklar Sinemaya uygulamasıyla her gün 09:00’dan itibaren Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ilk ve orta okullardan her gün 200 öğrenciye film izletilecek.