Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

10 Oca 2018

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Mahmut Badem; “Basın, demokrasinin temel taşlarından biridir. Bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın kuruluşları, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biridir. Doğru bilgiyi kamuoyuna ulaştırmak için görevini her koşulda yerine getirmeye çalışan basın temsilcileri, halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olarak çeşitli sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri gündeme taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli basın çalışanlarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.