Ödemiş’te 61 Park Yenilendi

06 Şub 2018

Ödemiş Belediyesi 61 parkta yenileme ve düzenleme yaptı. Kent merkezindeki 30 park da yaza kadar hazır hale gelecek.

Ödemiş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından birçok mahallede mevcut parkların yenilenmesi ve yenilerinin yapılması konusunda çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar kapsamında 61 parkta çalışmalar tamamlanırken, 30 park da yaza kadar hazır hale gelecek. Çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler, Hürriyet mahallesinde İrfanlı Cami yanı ve Kırçiçek sokakta, Türkmen Mahallesinde Kuru sokakta ve Bengisu Mahallesi Kırnapçı parkında düzenleme yapıyor. Şehrin çevresini değiştirecek olan parklarda yeni nesil oyun grupları, dinlenme alanları ve fitness kompleksleri yer alacak.

Kurtuluş Caddesinde yeni bir düzenleme yapılıyor

Cumhuriyet Mahallesi ile Hürriyet Mahallesi’ni ikiye ayıran yeni istasyon ile eski istasyon arasında 30 bin metrelik alanda Ödemiş Belediyesi tarafından park düzenleme çalışması yapılıyor. Kurtuluş caddesinde çalışmaları devam eden kokoreç büfelerinin bittiği yerden başlanarak demiryolu hattının iki kısmında çalışma yapılacak. Yeni yapılacak alanda  1950 metrelik bisiklet yolu, oturma alanları, yeni nesil  oyun grupları ve fitness alanlarının bulanacak.