Ödemiş Belediyesi'nin Desteği ile "Rehberim Doğa" Programı Başladı

22 Şub 2018

Ödemiş Belediyesi ÇEKÜL Vakfı işbirliği ile Rehberim Doğa Programına başlandı. Birgi ÇEKÜL Evi'nde yapılan eğitime 14 öğretmen katıldı.

Ödemiş Belediyesi her yıl ilçede gerçekleşen ÇEKÜL Vakfı çalışmalarına destek vermeye özen gösteriyor. ÇEKÜL Vakfı Bilgi Ağacı Eğitim birimi tarafından geçtiğimiz yıl uygulanan Kentimin Öyküsü Eğitim Programından sonra bu yıl  "Rehberim Doğa" Programı başladı. Rehberim Doğa Programı; çevre sorunları konusunda bilgi ve sorumluluk sahibi, günlük hayattaki tercihlerinin doğaya doğrudan ya da dolaylı etkilerinin farkında olan, doğayı koruma bilinciyle hareket eden öğretmen ve öğrencilerin yetişmesine katkı sağlanmasını amaçlamaktadır. Deniz Dinçel ve Özge Öney tarafından verilen eğitimler sonucunda uygulama okullarda başlayacak. Öğrencilerin program kapsamında gerçekleştirecekleri çalışmaları, program sonunda Birgi ÇEKÜL Evi'nde sergilenecektir.