Ödemişli Muhtarlar Taleplerini Valiliğe İletti

07 Mar 2018

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemişli muhtarlarla halkın sorun ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla İzmir Valiliğinde düzenlenen toplantıya katıldı. 57 muhtardan gelen talepler valilik makamına iletildi.

İzmir Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği başkanlığında gerçekleşen toplantı İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Hizmet binasında gerçekleşti. Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ile birlikte 99 muhtar toplantıya katıldı. Toplantıda ilk olarak daha önce iletilen taleplerin hangi aşamada olduğu değerlendirildi. Daha sonra Ödemişli muhtarlar olarak hazırlanan talepler dosyası iletildi.  Belediye Başkanı Mahmut Badem; “57 muhtarımızdan gelen talepleri bir dosya haline getirdik. İmkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturulacağına inanıyoruz” dedi.