Yeni Süpürme Aracı Ödemişlilerin Hizmetinde

12 Mar 2018

Ödemiş Belediyesi, trafiğin yoğun olduğu bölgelerdeki cadde temizliğini vakumlu, hortumlu yeni süpürme aracı ile yapacak.

Şehrin temizlik çalışmalarına önem veren Ödemiş Belediyesi, yeni süpürme aracı ile kaldırımlarda ya da caddelerde park edilen araçların altını daha rahat temizleyecek.  İlçe merkezinde trafiğin en yoğun olduğu Saracoğlu Caddesi, Enstitü Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Atatürk Caddesi’nde çok sayıda araç gün boyunca park halinde kalıyor. Belediye temizlik işleri ekipleri gün boyunca caddelerde süpürge ile temizlik yapsa da  araç altında kalan kısımların temizliği tam anlamıyla gerçekleşmiyor. Bu nedenle Ödemiş Belediyesi vakumlu ve hortumlu sokak süpürme aracını hizmete sundu. Böylelikle cadde, sokak ve meydanlardaki yaprak, kağıt, sigara izmaritleri, çekirdek kabukları gibi katı ve sıvı atıklar daha kolay temizlenecek.