Şehit Aileleri Buluştu

20 Mar 2018

18 Mart Şehitler Günü anma programı kapsamında Ödemiş Kaymakamlığı’nca ilçedeki şehit ailelerine özel yemek düzenlendi. Ahrandı Aile Restoran’da yapılan yemeğe İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, , Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hüyüktepe  ve şehit aileleri katıldı.

İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu yaptığı konuşmada; “Sizleri birarada görmek bizleri mutlu ediyor. Daha çok gururlanıyoruz. Bu vatanda bizler şu anda huzur ve güven içinde yaşamayı sürdürüyorsak sizlerin kaybettikleri değerli şehitlerimizin sayesindedir.   18 Mart Çanakkale Zaferi’mizin yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, yemeğe katılan şehit aileleri ve yakınlarıyla gece boyunca sohbet etti.