Yaşlılara Saygı Haftasına Özel Yemek

21 Mar 2018

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlenen yemekte huzurevi sakinleriyle biraraya geldi.

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi sakinlerine öğle yemeği düzenlendi. Ahrandı Restorantta düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şafak Ceylan, Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Beşir Saygın, Hastane Başhekimi Ömer Koçak, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Delibalta, Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri katıldı. Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Sizler, birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız kişilersiniz. Her zaman sizlerle olamasak ta bizleri temsilen arkadaşlarımız sizlerin yanındalar. Bugüne kadar olduğu gibi yaşamınızın geri kalan kısmını rahat ve sıkıntısız sürdürebilmeniz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında, huzurevi sakinlerine hediyeler dağıtıldı, katılımcılar huzurevi sakinleriyle sohbet etti.