Ödemiş Belediyesi Vefat Eden Personel Anısına Fidan Dikimi Yaptı

04 Nis 2018

Ödemiş Belediyesi, belediyede çalışırken vefat edenlerin anısına fidan dikimi gerçekleştirdi.  Ahrandı’da 350 çam fıstığı fidanı toprakla buluştu.

Ödemiş Belediyesi, çalışırken vefat eden personel Ertuğrul Uçarcı, Veysel Coşkun, Akif Dacık, Şehmuz Aslan, Atalay Demir ve  Ali Talip Özel ile meclis üyesi Erol Soyuer anısına Ahrandı Piknik alanında fidan dikimi gerçekleştirdi. Etkinliğe Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, siyasi partilerin başkanları, öğrenciler ve merhumların aileleri katıldı. Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Geçmiş yıllarda belediyemizde çalışırken hayatını kaybeden 6 arkadaşımız ve bu dönem meclis üyeliği yaparken kaybettiğimiz sevgili dostumuz Erol Soyuer anısına fidan dikiyoruz. Merkeze yakın bir yerde olmasını istediğimiz için bu bölgeyi seçtik. Arkadaşlarımızın anısını bu fidanlarla ebediyen yaşatacağız. Çocuklarımıza ağaç ve doğa sevgisi aşılamak amacıyla 4 okuldan gelen öğrencilerimizle birlikte fidanları diktik” dedi.

Fidan dikimi sonrası katılımcılara ve öğrencilere çeşitli ikramlar dağıtıldı.