Ödemiş Belediyesi’nde Yeni Bir Başkan Yardımcısı

14 Nis 2018

Ödemiş Belediyesi’nde yeni bir başkan yardımcısı atandı. AK Partili Meclis Üyesi Selahattin Kundak, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem tarafından Başkan Yardımcılığına atandı.

Ödemiş Belediyesi’nde AK Parti Meclis Üyesi olarak görev yapan Selahattin Kundak, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem tarafından Başkan Yardımcılığına atandı. Belediye Başkanı Mahmut Badem; “Meclis üyesi kadrosuyla başkan yardımcılığına getirdiğimiz Selahattin Kundak’a yeni görevinde başarılar dilerim” dedi. Selahattin Kundak; “Bu kutsal görevi bana layık gören sayın başkanımız Mahmut Badem’e çok teşekkür ederim.  1976-2004 yılları arasında Bademli Belde Belediyesinde çeşitli kademelerde görevler yaptım. 2004-2014 yılları arasında da belediye başkanlığı. Toplamda 38 yıllık belediyecilik tecrübemle, yerel seçimlere kadar yeni görevimi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum” dedi.

Selahattin Kundak, Ödemiş Belediyesi’nin 5. Başkan yardımcısı oldu.