Ödemiş Belediyesi'nden 4.Uçurtma Şenliği

30 Nis 2018

Ödemiş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Uçurtma Şenliği düzenledi. Rengarenk uçurtmalar Ödemiş semalarında havalandı.

Ödemiş Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü yapılan uçurtma şenliği Ahrandı tepesi eteklerinde gerçekleşti. Pazar günü yapılan şenliğe; Belediye Başkan Mahmut Badem, meclis üyeleri, çok sayıda çocuk ve aileleri katıldı. Etkinlikte; okulların müzik gruplarının dinleti yer alırken, animasyon gösterileri, eğlenceli yarışmalar ve oyun gruplarında çocuklar doyasıya eğlendi. Belediye Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada; "Gelecek nesillerimizin sahipleri olan çocuklarımızın özel ve eğlenceli bir gün geçirmesi için bu yıl da Uçurtma Şenliği düzenledik. Her yıl etkinliklerimizin içeriğini daha da arttırmaya özen gösteriyoruz" dedi.

Etkinlikte katılımcılara belediye tarafından ücretsiz uçurtmalar ve çeşitli ikramalar dağıtılırken, yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.