Ödemiş Belediyesi Mayıs Meclis Toplantısı Yapıldı

08 May 2018

Ödemiş Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantısı 7 Mayıs Pazartesi günü yapıldı. Milletvekilli Aday Adaylığı için istifa eden MHP Meclis Üyesi yerine ilçe seçim kurulu tarafından CHP’li Fahri Sayat belirlendi.

Ödemiş Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı. Meclis Üyesi Ceyhun Kınlı’nin meclis üyeliğinden istifa etmesiyle boşalan encümen üyeliğine yapılan gizli oyla Mutlu Işıktaş seçildi. Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetinde  kurumu temsilen Belediye Başkanı Mahmut Badem asil üye,  Halil Güler yedek  üye olarak seçildi.

Bir yıl süre ile görev yapacak Kadın Erkek Eşitliği komisyonuna  Yasemin Bezmez, Serpil Kuzum, Derya Coşkun, Nazan Dönmez, Sezer Türkmenoğlu seçildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Başkanı Mahmut Badem, belediye çalışmaları hakkında genel bilgiler verdi.