Aziz Yıldırım’a Ödemiş’ten Efe Heykeli

12 May 2018

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü'nün, Türkiye genelinde başlattığı '1907 Okul 1907 Pota' etkinliği kapsamında, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, Ödemiş’e geldi. Belediye Başkan Vekili İsmail Dadal, Aziz Yıldırım’a efe heykeli hediye etti.

Köseler Mahallesi İlkokulunda düzenlenen törende konuşma yapan Belediye Başkan Vekili İsmail Dadal; “Maddi değeri küçük manevi değeri çok büyük olan toplumun en küçüğünden en büyüğe kadar ilgilendiren tüm spor  etkinliklerimizin desteklenmesi ve bu uğraşların gençlerimize vatandaşlarımıza ulaştıran Fenerbahçe kulübümüzün bir çalışmasının ilçemizde olması bize gurur veriyor” dedi. İsmail Dadal, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’a Ödemiş’in simgesi efe heykelini takdim ederek, ipek mendili boynuna taktı. Aziz Yıldırım, 17 yıl boyunca Fenerbahçe Kulübünde Başkan olarak hizmet veren eski başbakan ve bakanlarımızdan Şükrü Saracoğlu'nun Ödemiş’li olmasından dolayı Ödemiş’in yerinin ayrı olduğunu söyledi.