Ödemiş Belediye Personeli İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

29 May 2018

Ödemiş Belediyesi, Ramazan ayında birlik beraberlik ve dayanışmanın artması amacıyla personele iftar yemeği düzenliyor. İlk olarak kadroya geçen çalışanlar ve aileleri biraraya geldi.

Ödemiş Belediyesi tarafından personele yönelik düzenlenen iftar yemeği iki akşam düzenleniyor. İlk olarak kadroya geçen taşeron çalışanlar ve ailelerin yer aldığı iftar Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı.  AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri  ve çalışanlar katıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve Belediye Başkanı A.Mahmut Badem iftar öncesi konuklarla görüşerek, sohbet etti. İftar sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kadroya geçen taşeronların hakları konusunda bilgiler verdi. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de konuşmasında taşeron yasası ve hükümet çalışmaları hakkında genel bilgiler vererek, her zaman vatandaşların yanında olacağını ifade etti.