“Saadet Hanım” a Ödemişli Tiyatro Severlerden Yoğun İlgi

01 Haz 2018

Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Saadet Hanım” adlı tiyatroya, Ödemişliler yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan “Saadet Hanım” adlı tiyatro Ödemiş Belediyesi tarafından ücretsiz olarak organize edilerek, sanatseverlerle buluştu.  Belediye Kültür Merkezi’nde iki seans olarak sahnelenen oyuna gençler yoğun ilgi gösterdi. Nilgün Kasapbaşaoğlu, Müslüm Tamer, Selim Can Yalçın, Hazal Uprak, Arda Alpkıray,  Şenay Bağ, Cafer Alpsolay, Vildan Türkbaş,  Elyesa Çağlar Evkaya, Eser Koçer, Serap Doğan, Çağlar Ozan Aksu, Ceren Kaçar rol aldığı oyun iki perde olarak sahnelendi. Katılımcıların keyifle izlediği oyun ayakta alkışlandı.