Kaymakçı'da 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

03 Haz 2018

Ödemiş Belediyesi, hayırseverlerin katkılarıyla düzenlediği iftar sofraları  kurmaya devam ediyor. Hafta sonu Kaymakçı ve Çaylı mahallelerinde kurulan sofralara vatandaşlar  büyük ilgi gösterdi.

Ödemiş Belediye Kaymakçı Mahallesi'nde yaklaşık bin beşyüz kişinin katıldığı iftar sofrası kurdu. Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak,Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Güler, meclis üyeleri,AK Parti İzmir ikinci bölge milletvekili adayı Musa Çevik, MHP İzmir ikinci bölge milletvekili adayı Ceyhun Kınlı, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.İftar öncesi Belediye Başkanı Mahmut Badem, katılımcılarla tek tek görüşerek, vatandaşların ramazanını kutladı. Belediye tarafından düzenlenen Ramazan eğlenceleri çocuklar kadar yetişkinler tarafından da beğeni ile izlendi.

Evde Sağlık Hizmeti  İftar Sofrasında Hizmet Verdi
Ödemiş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Hizmeti ekipleri iftar öncesi ve sonrası vatandaşların tansiyon, şeker ölçümü ve nabız kontrollerini yaptı.