Bademli’de İftar Sofrası Geleneği Bozulmadı

08 Haz 2018

Ödemiş Belediyesi, hayırseverlerin katkılarıyla organize ettiği iftar sofralarını kurmaya devam ederken, Bademli’de yapılan iftar geleneği bozulmadı. İftara yaklaşık 1500 kişi katıldı.

Bademli Mahallesi festival alanında yapılan iftar programına Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, AK Parti İzmir Milletvekili adayı Melek Eroğlu, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Aşlık, meclis üyeleri, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 1500 kişinin katılım sağladığı iftar öncesi kuran tilaveti okunarak dualar edildi. İftar sonrası çay bahçesinde  vatandaşlarla sohbet edildi.

Ramazan Eğlenceleri ve Evde Sağlık Hizmetleri her iftar programında olduğu gibi Bademli’deki vatandaşlara da  hizmet verdi.