Horzum’da İftar Sofrası Kuruldu

12 Haz 2018

Ödemiş Belediyesi ilçenin kuzeyindeki en uzak mahallede iftar sofrası kurdu. Horzum mahallesinde kurulan iftar sofrasında mahalle sakinleri biraraya geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kundak, meclis üyeleri, daire müdürleri, Horzum Köyü Muhtarı Muammer Sarıbaş, siyasi parti temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldığı iftar sofrasında ramazanın maneviyatı yaşatılmaya çalışıldı. İftar öncesi düzenlenen Ramazan eğlenceleri ise çocuklar tarafından beğeni ile izlendi. Her yıl Ramazan ayı boyunca kent merkezi, kapatılan beldeler ile kentin güney ve kuzeyindeki en uzak mahallerde iftar sofraları kuran Ödemiş Belediyesi, bu akşam (13 Haziran Çarşamba) 3 Eylül Mahallesi’nde yeni yapılan Düğün Salonu bahçesinde iftar sofrası kuracak.