İmar Barışı Konusunda STK’lar Bilgilendirildi

13 Haz 2018

Ödemiş Belediyesi, İmar Barışı konusunda bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Muhtarlardan sonra STK temsilcilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

3194 sayılı İmar Kanunu’na ilave edilen geçici maddenin Bakanlar Kurulu’ndan geçmesiyle gündeme gelen imar barışı konusunda Ödemiş Belediyesi tarafından ilçedeki STK’lara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan toplantıya; Meclis üyeleri, mimarlar, mühendisler, ve müteahhitler katıldı. Ödemiş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Pervan katılımcılara sunum eşliğinde bilgiler verdi. Vatandaşlardan gelen talepler konusunda bilgi vermek üzere yetkililer, belediye hizmet binası giriş katında bilgiler verecek.