İmar Barışı Konusunda Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

22 Haz 2018

Ödemiş Belediyesi, İmar Barışı konusunda bilgilendirme toplantılarına Sanayi Sitesi Esnafıyla devam etti. Toplantıya katılan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, sürecin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek; “Sonrasında yasal uygulamalar ağır olacak” dedi.

Ödemiş Belediyesi,  3194 sayılı İmar Kanunu’na ilave edilen geçici maddenin Bakanlar Kurulu’ndan geçmesiyle gündeme gelen imar barışı konusunda bilgilendirme toplantıları yapıyor. Daha önce muhtarlar, meclis üyeleri, STK temsilcileriyle toplantılar yapılmış ve belediye hizmet binasında oluşturulan birimle vatandaşa bilgilendirme çalışmaları devam etmektedir. Çalışmalar kapsamında  Sanayi Sitesi esnafına yönelik toplantı düzenlendi. Bilgilendirme toplantısına; AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Belediye Başkanı Mahmut Badem, Marangozlar Odası Başkanı Nihat Kahya, Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta ve sanayi esnafının katıldı. Toplantıda konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İmar Barışı sürecinin çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Sürecin tamamlanmasından sonra yasal uygulamalar çok ağır olacaktır. Bu sürecin iyi değerlendirilmesi gerekiyor” dedi.

Toplantıda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden gelen Yapı Denetim şube Müdürü Özgür Bildirici, İç Mimar Okan Şenoğlu ve Ödemiş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Pervan tarafından sunum eşliğinde bilgiler verildi.