Ödemiş Belediyesi’nin Yaz Kursları Başlıyor

25 Haz 2018

Ödemiş Belediyesi yaz döneminde de çocukların ve gençlerin kültürel ve spor etkinliklerinden faydalanmaları açısından kurslar düzenliyor. Basketbol, badminton, tenis, voleybol ve resim kursları için kayıtlar başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurslar Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile yapılıyor. Basketbol, badminton, tenis, voleybol gibi sportif kurslar 5-19 yaş grubundaki çocuklar ve gençlere yönelik olurken, resim kursu ise 7 yaş ve üzerindeki herkese yönelik yapılacak. Kendi branşında başarılı ve tecrübeli öğretmenlerin yer aldığı kursların kayıtları Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından alınmaktadır. 2 Temmuz Salı gününden itibaren başlayacak kurslar ücretsizdir.

Pilates, Zumba Fitness

Ödemiş Belediyesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda kadınların en çok ilgi gösterdiği pilates, zumba fitness kursu açıyor. Eğitmen Eylem Sarıyer Çavuş yönetiminde yapılacak dersler için bilgi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden edinilebilir.