Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Desteği ile Ödemiş’e 5 Halı Saha Daha Yapılacak

13 Ağu 2018

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ankara ziyaretleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’yu ziyaret etti. 5 halı saha için protokol imzaladıklarını belirtti.

Ödemiş Belediyesi, merkeze uzak mahallelerdeki vatandaşların sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla ortak alanlara halı sahalar yapıyor. Bu çalışmalar kapsamında; Demirdere, Güney, Küçükören, Küre, Alaşarlı, Pirinçi, Bucak, Veliler ve Kızılcavlu olmak üzere toplam 9 adet halı saha yapıldı. Bu çalışmaların Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği ile yapıldığını belirten Başkan Mahmut Badem; “Bakanımızı ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında genel bilgiler verdik. Ortak kullanımlı 5 halı saha için yeni bir protokol imzaladık. Yapımına da  önümüzdeki günlerde başlayacağız. Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.