Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, AK Parti’nin kuruluşunun 17. Yıldönümünde İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

14 Ağu 2018

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, AK Parti’nin kuruluşunun 17. yıldönümünde AK Parti meclis üyeleri ile birlikte ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette; AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, ilçe kurucu üyesi ve eski ilçe başkanı Mehmet Emin Davran, yönetim kurulu ve partililer yer aldı.

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yaptığı konuşmada 14 Ağustos’un bu yıl farklı olduğunu belirterek, ülkemiz üzerimizde oynanan oyunun iliklerimize kadar hissederek ortaya koymaktır” dedi. Başkan Mahmut Badem; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan partimizin 17. kuruluş yılında, Türkiye’nin içinde olduğu bu özel durumdan dolayı insanların bizi farklı bir şekilde görmeleri adına birlikte olmak istedik. 2001 yılında bir avuç vatanseverin, erdemliler hareketi olarak yola çıktığı bu kutlu davada, iktidarlığımız hep devam etti. Daha nice yıllar iktidarda kalarak, dünyada rekor kıracağız. Partimiz, defalarca yapılan yıkma hareketine rağmen bugünlere geldi. Şimdi de ekonomik  olarak kozları kullanmaya başladılar. Bu ülkenin insanları, inanarak yola çıktı. 15 Temmuz’da nasıl direndiyse, Kurtuluş Savaşında nasıl direndiyse aynı şekilde direneceğiz. Bir bilezik ya da bir çeyrek altın ya da 100 dolar gibi evde ne varsa bozdurarak, bizde varız diyeceğiz. Nerde durduğumuzu göstereceğiz. 14 Ağustos’un anlamı, üzerimizde oynanan oyunun iliklerimize kadar hissederek ortaya koymaktır. Her zaman inançlıydık. Kaybetmeyi hiç düşünmedik. Bu inaçla, kararlılıkla, dik duruşla, ilk kez Cumhurbaşkanımızı bu ülkeye Başkan yaptık. Bu karalılığımız hep devam edecek. Kurulduğu günden bu yana milletimizle el ele yürüyen, lideriyle bir bütün olan partimiz; liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle var olmaya ve milleti için var olmaya devam edecektir” dedi.